Artigere blir det ikke!

Drøbak Fotoklubb er en ung og aktiv klubb som ble stiftet i 2010. Klubben engasjerer fotointeresserte i alle aldre. Her finner du amatører og mer ambisiøse fotografer. Felles for alle er entusiasme og godt humør, og et ønske om å bidra til et godt og kameratslig miljø.

Vi møtes hver torsdag kl 1900 i «Bytingstua» i Drøbak Kino. Ønsker du å lære mer om hobbyen din, har vi flinke interne foredragsholdere. Vi har interne tema-kvelder og workshops. Klubben arrangerer også fotoutflukter og turer. Vi deltar også i NM i foto og andre fotokonkurranser i inn- og utland.

Hvert år i desember arrangerer vi medlemsutstilling i Drøbak Kino hvor hvert medlem bidrar med ett bilde.

Hver måned har vi en uhøytidelig intern fotokonkurranse hvor medlemmene stemmer frem de 3 beste bildene. Disse blir utstilt i Drøbak Kinos foaje.

Vi har også god kontakt og samarbeid med andre lokale fotoklubber for bedømning og vurdering av hverandres bilder. Klubben er også medlem av Norsk Selskap for Fotografi, nsff.no.

Kom gjerne på våre medlemsmøter før du bestemmer deg for å bli medlem. Vi tror du vil trives hos oss i et lærerikt og utviklende miljø.

Send oss en mail om du ønsker å være med.

Velkommen skal du være!

2 tanker om “Artigere blir det ikke!”

  1. Hei. Jeg vurderer medlemsskap. Kan stille på første medlemsmøte etter sommerferien. Når er det? Vennlig hilsen John Reidar Log

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s